Privacy verklaring

Ik ben ervan bewust dat je vertrouwen stelt in mij, daarom respecteer ik jouw privacy en ga vertrouwelijk met jouw (persoons)gegevens om. In deze privacy- en cookieverklaring informeer ik je over privacygevoelige aspecten van mijn website.

Deze privacy- en cookieverklaring is van toepassing op de website www.mariannevankootenmediation.nl.

De wijze van verwerking van persoonsgegevens wordt door mij (Marianne van Kooten) gedaan conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In deze verklaring leg ik uit welke persoonsgegevens ik gebruik en met welk doel ik dit doe.

Verwerking persoonsgegevens

Ik beschik enkel over jouw persoonsgegevens wanneer je deze zelf aan mij verstrekt, bijvoorbeeld via het contactformulier op mijn website.

Wanneer je contact met mij wilt opnemen doormiddel van het contactformulier, vraag ik je om jouw persoonsgegevens te verstrekken. Deze persoonsgegevens worden tijdelijk opgeslagen in mijn systeem.

Doeleinden verwerking

Ik gebruik de volgende persoonsgegevens, alleen als je daar zelf toestemming voor geeft:

  • Voor en achternaam,
  • E-mailadres,
  • Telefoonnummer,
  • Adresgegevens.

De persoonsgegevens die ik van je verwerk, worden uitsluitend gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • Om met je in contact te kunnen komen,
  • Voor administratieve doeleinden.

Beveiliging en bewaartermijnen

Ik neem passende maatregelen om jouw persoonsgegevens te beschermen tegen misbruik. Uitsluitend noodzakelijke personen hebben toegang tot jouw persoonsgegevens.

Jouw persoonsgegevens worden door mij bewaard en verwerkt voor een redelijke periode die noodzakelijk is voor het doel van de verwerking.

Inzage, correctie en verwijdering

Volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) heb je als

betrokkene/websitebezoeker een aantal rechten. Denk hierbij aan het recht op inzage, verwijdering, correctie, verzet en het klachtrecht. Je kunt jouw rechten uitoefenen door contact met mij op te nemen via info@mariannevankootenmediation.nl.

Wanneer je een klacht hebt over de wijze waarop ik met privacy omga, kun je ook terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens, gevestigd te Den Haag.

Derden

Ik verstrek in geen geval persoonsgegevens aan derden, zonder jouw uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

Wanneer je via mijn website wordt doorverwezen naar een andere website is deze verklaring niet meer van toepassing. Deze privacyverklaring geldt enkel voor mijn website: www.mariannevankootenmediation.nl.

Cookies

Mijn website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst. De cookies worden gebruikt om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt jouw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op mijn en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in jouw browser.

Ik gebruik de volgende cookies:

  • Functionele cookies; deze cookies zijn noodzakelijk om de website goed te laten functioneren. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.
  • Analytische cookies; deze cookies worden geplaatst om het gebruik van de website te meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.

Wijzigingen

Deze privacy- en cookieverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site kunnen leiden tot wijzigingen in deze verklaring. Het is daarom aan te raden om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.